BESTSELLERY

 

 ] 100 MODELŮ HODINEK 

§ AUTORIZOVANÝ OBCHOD

| ZÍTRA U VÁS

h KAMENNÁ PRODEJNA

ì BEZPEČNÝ NÁKUP 

! NEJSME SERVIS GARMIN

 

 Odesíláme každý den

 

čpglsppl

 

REKLAMA

 

DOPORUČUJEME

 








nalezen

V H.S.H Sport si Garmin vyberete!

V E-shopu garmin.hsh.cz i na prodejně H.S.H Sport najdete široký sortiment hodinek, sporttesterů a navigací Garmin. Jedná se o špičkové výrobky vhodné pro hobby sport i pro profesionální sportovní využití. 

Pokud hledáte produkt Garmin který již není ve výrobě, najdete zde jistě vyhovující alternativu, případně nás kontakltujte a najdeme pro Vás odpovídající náhradu značky Garmin.

PŘEHLED KATEGORIÍ PRODUKTŮ A ZNAČEKPodrobné vyhledávání podle parametrů a funkcí Navštivte naši prodejnu a pomůžeme vám s výběremNa HSH.CZ naleznete produkty všech našich eshopů a prodejen.

A proč Garmin nakupovat u nás?

ikonaJsme odborníci a rádi vám při nákupu poradíme. Naši zaměstnanci se věnují problematice více než 10 let, jsou odborně školeni, mají přehled o parametrech nabízených produktů, řada z nás s nimi aktivně sportuje, nebo je testuje. Rádi a kompetentně vám poradíme s výběrem.

ikonaVyberete si z širokého sortimentu modelů sportovních hodinek a dalších produktů Garmin. Každý model poskytuje uživatelům něco trochu jiného s ohledem na cenu, funkční výbavu, odolnost a uživatelskou přívětivost. 

ikonaJistotou jsou dostupné kamenné prodejny. Zboží si zde můžete nejen vyzvednout, ale před nákupem i prohlédnout, vyzkoušet a některé modely vám zapůjčíme i domů.  

ikona

Produkty máme skladem, nebo je získáme od výrovbce a do 4 dnů od objednávky expedujemea. Zasíláme nejen Českou poštou, ale i PPL, DHL a kurýrními službami. Balíme a expedujeme denně.

ikona

Jsme autorizovaný prodejce Garmin. Jako oficiální prodejce máme přímou podporu výrobce.

 

ikona

Jsme rovněž velkoobchodní firma a distributor některých značek sportovních doplňků. Značky a novinky podporujeme vlastní PR, přiměřenou reklamou a prezentacemi na veletrzích a sportovních soutěžích. V případě zájmu o velkoobchodní odběr nás kontaktujte.

ikona

Držíme dobré ceny. Během roku máme slevové akce nejen na závodech a veletrzích.